Tipuri de carduri din plastic

Tipuri de carduri din plastic

Cardurile din plastic pot fi utilizate pentru toate tipurile de reduceri și sisteme de economii, precum carduri cadou, pase, chei pentru camerele de hotel. Printre marea varietate de diferite tipuri de carduri, există câteva dintre cele mai frecvente în viața noastră de zi cu zi – carduri cu reduceri, carduri bancare, bilete de călătorie în format de carte de plastic.

După tipul de cărți se împart în:

Carduri de plată bancare:
Card de debit
Card de credit
Card de salariu
Card de economii
card de co-branding
Card de cobagiu
Card virtual

Cărți de identificare:
Cardul școlar universal
Pașapoarte
Permis de conducere, tehn. pașaport auto
Carte socială
Card de asigurare
Card de parlamentar pentru vot
Treceți
Carte de vizită

Carduri preplătite:
Carduri de zgârieturi
Carduri de plată (carte de călătorie electronică, iCard)
Card combustibil (BERLIO)
Carduri telefonice (prin cablu, fără fir și telefonie IP)
carduri de internet
Carduri de acces la televizor digital
Parcare Carduri de plată
Carduri cu chei de activare pentru software și jocuri pe calculator

Carduri de fidelitate:
Carduri cu reduceri
Vouchere cadou
Carduri de club
Carduri acumulare / bonus.

Prin tipărirea de carduri de plastic pentru un scop sau altul, puteți atrage clienți noi sau mulțumi celor existenți pentru loialitate. Cu o abordare corectă, o carte de plastic poate deveni un factor în influențarea imaginii companiei și să afecteze creșterea vânzărilor.

Modalități de a scrie informații pe card:

 • Înregistrarea grafică – cea mai simplă și simplă formă de înregistrare, este încă folosită pentru toate cardurile, de exemplu, pentru cardurile bancare: prenumele și numele titularului cardului, numărul de cont și informațiile despre banca emitentă și se oferă și un eșantion de semnătură. Ulterior, numele și numele au început să fie stoarse mecanic – pentru a broda
 • Embossing – extrudarea mecanică a informațiilor pe un card sub formă de semne în relief, care permite accelerarea procesului de plată prin tipărirea tuturor informațiilor necesare pe un bulletin.
 • Codare cu bare – imprimarea informațiilor codate pe un card sub formă de benzi de culoare contrastantă, de obicei alb-negru, pentru o mai bună protecție, codurile de bare sunt acoperite cu un strat opac către ochiul liber și sunt citite în lumină infraroșie.
 • Codificarea benzii magnetice – înregistrarea magnetică a informațiilor în standardul cel mai obișnuit cu o bandă magnetică cu trei căi conține de obicei: – pe prima piesă – numărul cardului, numele titularului, data de expirare a cardului, codul serviciului (lungimea maximă a înregistrării – 89 de caractere); – pe a doua piesă – numărul cardului, data expirării, codul serviciului (până la 40 de caractere). Un cod de serviciu este un cod format din două cifre care definește tipurile de operații valabile pentru un anumit card, de exemplu, 03 – operațiuni efectuate de un bancomat; 20 – operațiunile necesită autorizarea emitentului, – pe a treia piesă, cel mai adesea este înregistrat codul PIN.
 • Chip – un cip cu un circuit integrat integrat în card, care este utilizat pentru a stoca informații. Cardurile cip sunt denumite în mod obișnuit carduri inteligente.

Noi, la Papaprint, producem carduri de plastic de calitate pentru orice afacere. Vom prelua întregul proces de fabricație a cărților de plastic, începând de la proiectare și terminând cu tipărirea.

Pentru clienții obișnuiți se aplică reduceri! Tentează, nu-i așa? Completați formularul și vă vom contacta pentru sfaturi. Sau sună-ne la +373 68 499 499

Tipurile și prețurile cardurilor pot fi vizualizate aici https://papaprint.md/plastikovye-karty/

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com