Reclamă Exterioară

Să-i facem pe toți să știe despre Dvs!

Solicită consultare

Reclamă Exterioară

În fața concurenței agresive, companiile încearcă să adopte o poziție mai stabilă pe piață. În aceste scopuri, publicitatea în aer liber (stradă) este ideală, o caracteristică distinctivă fiind inevitabilitatea contactului vizual cu mesajul publicitar. Oferă un nivel ridicat de acoperire a audienței, numărul și compoziția personală care se schimbă aproape în fiecare minut.

LIGHTBOX

Box Iluminat – soluţie economică şi eficientă pentru afacerea dvs. Ele sunt utilizate nu doar ca purtători de publicitate în aer liber, ajutând la evidențierea mesajului dvs. într-un flux imens de informații, dar și ca elemente de design pentru fațadele caselor, centrelor de afaceri, băncilor, magazinelor și altor obiecte. Ele sunt clar vizibile în întuneric, astfel încât acestea sunt adesea stabilite ca semne, indicatori, meniuri luminoase. Stabilitatea structurii este asigurată de un carcas metalic sau din aluminiu.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 150
дизайн брендинг маркетинг
de la 1,2 €/1 см

PRODUCEREA LITERILOR ILUMINATE

Din toate varietățile de semne publicitare, astăzi cele mai solicitate sunt literele volumetrice. Astfel de structuri sunt folosite pretutindeni: pe biroul de informații, pe fațada clădirii sau în bar. Literile voluminoase transmit informații direct consumatorului - simplu și concis.

Comandă

Producerea de litere pseudo-volumetrice, neiluminate

Aceasta este o formă eficientă, spectaculoasă și populară de publicitate în aer liber. Fontul original al literelor volumetrice, culorile frumoase, forma neobișnuită și dimensiunile destul de mari vor atrage cu siguranță atenția viitorului dvs. client și vor sublinia identitatea corporativă unică.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 200
дизайн брендинг маркетинг
de la 1,5 €/1 см

Producerea de litere cu iluminarea conturului pe fundal

Pseudo-volumetrică litere pot fi făcute cu iluminare din spate. În interior această opțiune va servi ca o soluție excelentă pentru iluminatul decorativ. Și iluminarea externă a literelor pseudo-volumetrice va fi potrivită pentru designul în aer liber. Acest tip de iluminat este cel mai economic.

Comandă

Brandare automobile

Publicitatea pe mașină - o modalitate economică foarte bună de a plasa anunțuri de reclamă. Publicitatea pe mașină atrage atenția șoferilor, pasagerilor și chiar trecătorilor. Iar datorită proximității și disponibilității acestui tip de publicitate, aceasta provoacă o atitudine mai pozitivă a potențialilor clienți. Această metodă de publicitate, spre deosebire de altele, nu are practic nici o șansă de a fi neprofitabilă.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 25 €/1 m2
дизайн брендинг маркетинг
de la 500

Producerea de stelle promo

Avantajele acestui tip de publicitate sunt că, spre deosebire de panourile simple, ele nu se limitează la o structură strictă în ceea ce privește aspectul lor, ceea ce deschide libertatea pentru soluții creative de design la proiectare. În afară de faptul că stella este un tip de publicitate foarte eficient, este și una de prezentare a statutului.

Comandă

Imprimarea pe «Oracal»

Imprimare pe Oracal este un mod rapid și eficient prin care puteți aduce informații utilizatorului final fără a cheltui prea mulți bani și efort.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 85 lei
дизайн брендинг маркетинг
de la 90 lei/м

Imprimarea pe «One way vision»

Pelicula OWV (one way vision) sau pelicula perforată – Peliculă tradiţională pentru crearea de publicitate pe transport, pe vitrine, pe ferestrele birourilor și magazinelor. Pelicula perforată pe auto-adeziv One Way Vision rapid și simplu se lipeşte pe baza de sticlă. Cu acest avantaj, dacă este necesar, îl puteți îndepărta cu ușurință. Pelicola perforată nu lasă urme pe geam.

Comandă

Imprimarea pe Flag

Noi folosim tehnologia cea mai modernă de tipărire pe materiale textile imprimare sublimătoare termo-chimică. Această tehnologie se bazează pe vopsele speciale, care sunt sublimate de temperatură și presiune, penetrând adânc în structura țesăturii.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 100 lei
дизайн брендинг маркетинг
de la 65 lei/м

Imprimarea bannerelor

Bannerele reprezintă un element foarte popular al publicității în aer liber, deoarece acest tip de publicitate influențează foarte mult publicul consumator. Imprimarea bannerelor se realizează pe echipamente de înaltă tehnologie, utilizând ca materiale cerneală și banner de înaltă calitate. Imprimarea pe bannere este unul dintre cele mai comune tipuri de publicitate, deoarece acest tip de sursă de informații poate fi plasat atât în interior, cât și în aer liber, datorită durabilității și rezistenţei sale.

Comandă

Imrimarea pe plasă Mesh

Plasă pentru baner Mesh — material secţionat , ce include o țesătură banner perforată cu o acoperire de lac mată pe ambele părți. Avantajele tipăririi pe plasă sunt evidente: este de două ori mai ușoară decât bannerul, ceea ce face instalarea mai ușoară, iar grilajul de rețea este permeabil la lumină, ceea ce permite plasarea acestuia pe ferestrele clădirilor.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 100 lei/м

RECUNOAȘTEȚI, AVEȚI NEVOIE DE PUBLICITATE EXTERIOARĂ

DE CE NU ÎNCEPEȚI ACUM?

Sau contactați-ne: +373 68 499 499

Exemplele lucrărilor noastre

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com