Doar soluţii eficiente!!

Zimbru

Realizarea prezentării

Lucru cu clubul de fotbal ”Zimbru” nu este doar un proiect comercial, dar și unul social. În primul rând, printre colaboratorii noștri sunt fani ai acestui club. În al doilea rând, promovarea fotbalului național întotdeauna este nu numai interesant, dar și un lucru patriotic. Simți că tu nu numai realizezi un următor proiect publicitar, dar și aduci folos societății, sportului, țării tale.

Scopul proiectului: a atrage în club parteneri, amatori de sport și inestiții pentru dezvoltarea și promovarea clubului.

Soluția propusă:
Organizarea unei prezentări pentru partenerii potențiali cointeresați, în cadrul căreia va fi oferită informație despre club, despre scopurile și strategiile lui, precum și despre avantajele pentru parteneri din amplasarea și folosirea resurselor clubului și a Arenei în promovarea campaniilor sale.

Prezentarea a avut lor pe Arena ”Zimbru” cu o oră înainte de derbi între FC Zimbru și FC Sheriff!

3 pași de bază:

 

Elaborarea a 3 pachete de sponsorizare

Compania a elaborat 3 pachetre de sponsorizare: ”Gold”, ”Silver”, ”Bronze”, care, după mărimea sa, au oferit posibilitatea partenerilor de a folosi resursele clubului în scopurile sale publicitare.

Elaborarea materialelor promoționale pentru promovarea clubului

A fost elaborat marketing-kit-ul clubului. Această mini carte include descrierea clubului, realizările sale și posibilitățile. În a doua parte a marketing-kit-ului a fost descris detailat ceea ce poate da clubul partenerului său publicitar și de ce posibilități dispune.

Desfășurarea prezentării pentru parteneri

Pentru oaspeți s-a desfășurat o prezentare despre istoria clubului, realizările sale, planurile și scopurile pentru viitorul sezon. După desfășurarea evenimentului oaspeții au fost invitați la fourchette și vizionarea jocului în zona VIP.

Organizarea PR evenimentului:

Lucrul înaintea evenimentului: elaborarea conceptului și a formatului evenimentului, întocmirea listei invitaților, pregătirea prezentării, elaborarea și înmânarea invitațiilor originale;

Lucru la eveniment: organizarea fourchette-ului și desfășurarea prezentării;

Lucrul după eveniment: încheierea contractelor. Evaluarea eficienței evenimentului.

Rezultatele evenimentului:

Încheierea a 2 contracte de colaborare pentru un an de zile pentru publicitatea cu FC ”Zimbru”

Încheierea a 5 contracte privind plasarea publicității pe stadionul ”Zimbru”

Încheierea contractului pentru desfășurarea evenimentului de PR pe arena ”Zimbru”

Încheierea contractului pentru organizarea comerțului pe stadionul ”Zimbru”.

AVETI ÎNTREBĂRI? NOI REVENIM CU UN APEL!

Mesajul a fost trimis cu succes. Mulțumesc.
Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii!
 

Cum ne găsești?