Doar soluţii eficiente!!

Campanie publicitară KIA

Compania ”Alvim-Auto” este distribuitorul oficial și importatorul mărcii KIA Motors în Moldova.
Colaborarea noastră a început cu obiectivul de a elabora o campanie publicitară pentru atragerea noilor cumpărător și creșterea vânzărilor mărcilor ”Kia Soul” și ”Kia Sportage”.

Soluția propusă: deoarece acest obiectiv a fost pus în luna februarie, noi am propus un concept creativ și non-standard pentru ziua îndrăgostiților, bazat pe umor și relațiile familiale.

Pentru desfășurarea promoției a fost realizată o sesiune foto care arăta situații din viață: femeia supărată în bigudiuri, bărbatul care coace tarte și o pereche care nicicum nu pot împărți automobilul.
După obținerea materialului de la sesiunea foto a fost elaborat design-ul billboard-urilor. A fost elaborat sloganul promoției care suna astfel: ”Arată-mi cît de tare mă iubești!”

 

Promoția a fost plasată nu doar pe billboard-urile din oraș. Salonul auto ”Kia” de asemenea a fost supus branding-ului în tematica corespunzătoare. Pe lângă publicitatea exterioară noi am inițiat și o publicitate activă pe internet. Pe cele mai vizitate web-portaluri a fost plasat un banner web cu mesajul publicitar, la apăsarea căruia erai direcționat spre pagina web oficială a companiei.

Suplimentar a fost elaborat un landing page cu oferte speciale. La achiziționarea automobilului ”Kia Sportage” fiecare cumpărător primea o călătorie romantică cadou!

Rezultatul: subiectul interesant al promoției a atras atenția potențialilor cumpărători. Solicitările, cererile și vânzările acestui model au depășit disponibilitatea automobilelor în salonul auto.

AVETI ÎNTREBĂRI? NOI REVENIM CU UN APEL!

Mesajul a fost trimis cu succes. Mulțumesc.
Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii!
 

Cum ne găsești?