Doar soluţii eficiente!!

Artizana Rebranding

Сasa de modă ”Artizana” este partenerul nostru de mai mult de un an. Pe parcursul acestei perioade neîndelungate, însă fructuoasă, noi am reușit să realizăm foarte multe lucrări. Dezvoltarea companiei necesita schimbarea identității vizuale, de aceea colaborarea noastră a început cu realizarea rebranding-ului.

În fața noastră era pusă următoarea sarcină: elaborarea unui logo nou care ar arăta apartenența lui la industria modei, care ar sublinia statutul companiei. 

Soluția noastră: în design noi ne-am depărtat de tematica orientală folosită inițial și am desăvârșit elementul de bază. Astfel în logo-ul nou arătăm o serie de tende care simbolizează o fabricare întreagă.

SA ”Artizana” este o întreprindere cu o istorie profundă, la fabrica căreia muncesc peste 300 de angajați. În rândul vizual al brand-ului noi am adăugat doar culoarea neagră cu scopul de a sublinia stilul și spectaculozitatea însăși a hainei. Culoarea neagră în industria modei este un stil clasic care nu învechește.

Ideea fundamentală a brand-ului – a arăta stilul, gustul și statutul deținătorului de îmbrăcăminte.

Rezultatele rebranding-ului

Ghenadie Tentiuc, directorul general al companiei ”Artizana”:

”Rebranding”-ul este o dovadă a faptului că noi am ieșit la un nou nivel. Acesta este un sprijin al companiei noastre, care este orientată spre sporirea notorității și recunoașterii acesteia. Elaborarea stilului nou vizează atât partea vizuală, cât și însăși conceptul, ceea ce duce la creșterea loialității și extinderea auditoriului-țintă, la consolidarea unicității mărcii comerciale.”

În cadrul colaborării noastre s-a realizat deschiderea unui nou magazin ”Artizana Outlet”. În noul magazin au fost prezentate stock-urile din colecțiile anterioare ale brand-ului.

Для дома моды Artizana мы провели 2 фотосессии, которые представляли новые коллекции и украшали наши билборды дважды за этот год.  Подробнее о проведение фотосессии, смотреть в другом разделе.

Фотосессия Artizana коллекция 2015

Фотосессия Artizana коллекция 2016

В новом стиле был разработан сайт компании и сайт бренда GT Collection. Подробнее о разработке сайтов, смотреть в другом разделе.

Artizana
GT Collection

Также для компании Artizana мы разработали дизайн дисконтных карт, календарь, лукбук, флаера, пакеты и сувенирную продукцию.

AVETI ÎNTREBĂRI? NOI REVENIM CU UN APEL!

Mesajul a fost trimis cu succes. Mulțumesc.
Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii!
 

Cum ne găsești?