Poligrafie

Gamă completă de servicii de publicitate și de tipărire pentru afaceri.

Solicită consultare

Poligrafie

Produsele poligrafice – unul dintre principalele canale de comunicare între companie și public. Facilitățile noastre de producție ne permit să producem tot felul de produse pentru afaceri care pot accentua stilul individual și imaginea companiei dvs. – imprimare pentru rechizitele de birou și materialele pentru  publicitate, POS-materiale multi-band, calendare, pungi, precum și orice produse non-standard.

Specialiștii companiei noastre vor elabora pentru dvs. designul individual și vor crea un stil memorabil, atractiv  pentru orice tip de produse poligrafice.

mariana

Vengreniuk Mariana

Project Manager +373 68 499 499 manager@papaprint.md Solicită consultare

Poligrafie Publicitară

Adevăraţii profesioniști ai agenției noastre de publicitate și de marketing vor putea să creeze stilul pentru orice produs cu imprimare de care aveți nevoie pentru o campanie publicitară de o singură dată sau pe termen lung. Dezvoltăm designul și amprenta individuală: broșuri, flayre, postere, steaguri de companie, pliante, cataloage, buclete, autocolante, wobblere etc.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
дизайн брендинг маркетинг

Poligrafie pentru afaceri

Poligrafie de afacere reprezintă o contribuție eficientă la promovarea mărcii și la crearea documentației corporative pentru diferite domenii ale companiei. Acestea includ produse de birou cu logo-uri și propria identitate corporativă. Vom elabora o identitate corporatistă și vom tipări pentru dvs.: antete, agende, blocnote, calendare (de orice dimensiune și format), cărți de vizită, plicuri, mape pentru documente de afaceri, pungi, invitaţii brăndate etc. Producția de fiecare tip se realizează ținând cont de specificul companiei dvs. în dimensiuni standard și individual. Puteți să comandați un tip de imprimare sau să furnizați pe deplin biroul cu produse de marcă.

Comandă

Suvenirile brăndate

Suvenirile brăndate — singurul tip de publicitate pentru care spun "mulțumesc". Suntem gata să vă oferim aceste instrumente de marketing indispensabile. Toate produsele au dovedit în mod repetat eficienţa lor ca purtători de mesaje publicitare și simboluri corporative. Un lot de lucruri utile cu sigla dvs., cum ar fi cani, pixuri, tricouri, support cărţi de vizită, suporturi de cheie etc., eliberate pentru o sărbătoare sau dată corporativă, vor ridica statutul companiei dvs. în ochii clienților și partenerilor dvs.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг

Recunoaşteţi că aveţi nevoie de Poligrafie

De ce nu începeți acum?

Sau contactați-ne: +373 68 499 499

Exemplele lucrărilor noastre

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com