Plasarea publicitații

Design. Imprimarea. Plasare!

Solicită consultare

Plasarea publicității

Oferim o gamă completă de servicii pentru fabricarea de produse tipărite în format mare, oferindu-vă un ciclu complet de dezvoltare și implementare a unei campanii publicitare pe imagini de orice format, atât pentru interior cât și pentru publicitate exterioară.

Plasare pe bilbolduri

Publicitate pe panouri 3x6 (bilborduri) - este cel mai obișnuit format care va determina cu siguranță feedbackul dorit la produsele dvs. Panourile 3x6 pot fi statice și dinamice (trei viziuni). Popularitatea ridicată a panourilor datorită unei acoperiri foarte vaste a publicului, datorită mărimii și, prin urmare, vizibilității. Reclama pe panourile publicitare poate fi un mare plus sau principalul tip de publicitate în desfășurarea campaniilor de reclamă la scară largă, care are impact asupra tuturor segmentelor de populație.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 295
дизайн брендинг маркетинг
de la 190

Plasarea pe ecranele LED

Publicitate eficientă pe ecrane LED de nouă generație, care combină toate cele mai bune din mediile de publicitate: video de la TV, conținut text de la imprimare, control unic de conținut de pe Internet, locație favorabilă din publicitatea în aer liber. Am combinat cei mai moderni indicatori de claritate și luminozitate, care au fost transferați într-o rețea digitală perfectă, care vă permite să demonstrați calitatea excelentă a publicității dvs.

Comandă

Plasarea citylight

Citylight - Acesta este un mijloc de publicitate, situat pe teren, în zonele cu flux mare ale orașului. Iluminarea panourilor acrilice oferă o excelentă ocazie de a observa parcela publicitară în mod egal, atât în timpul zilei cât și în timpul nopții. Anunțurile Citylight reprezintă cea mai bună ocazie de a ieși în evidență.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 90
дизайн брендинг маркетинг

Plasarea format Mare

Plasarea anunțurilor pe BrandMauer este plasarea unei pânze foarte mari pe părțile "surde" ale clădirilor urbane, clădirilor, șantierelor, gardurilor etc. Mărimea firewall-ului este limitată de dimensiunea suprafeţei pe care se află, ceea ce vă permite de multe ori să ajungeți la o suprafață de sute sau chiar mii de metri pătrați. O astfel de reclamă, din motive evidente, nu poate fi neobservată, iar efectul unei astfel de campanii publicitare poate depăși toate așteptările.

Comandă

Plasarea publicității la stațiile de transport public

Plasarea publicității la stațiile de transport public - este o modalitate eficientă de a informa oamenii despre o promovare, un produs sau un serviciu. Ea reușește să fie memorată de oricine care aștepta transportul, traversează strada sau pur și simplu trece alături. Toate acestea sunt datorită unei poziții bune la nivelul ochilor. O astfel de publicitate este întotdeauna vizibilă, ceea ce înseamnă că aduce clienți.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 360 €/lună

Recunoaşteţi că aveţi nevoie de Reclamă!

De ce nu începeți acum?

Sau contactați-ne: +373 68 499 499

Exemplele lucrărilor noastre

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com