Dezvoltare Web & Digital

Elaborarea saituri. SEO. SMM. Google Ads. Toate sunt pentru promovarea afacerii în reţea!

Solicită o consultare

Dezvoltare Web & Digital

Crearea unui site web al companiei este acum o parte necesară a branding-ului ca și dezvoltarea identității corporatiste. Deoarece războaiele de marketing din multe segmente de piață s-au mutat pe internet, este necesară dezvoltarea site-ului în cazul în care compania nu dorește să piardă o mare parte din clienți. Pentru mulți consumatori, desigur, în procesul de luare a deciziei de cumpărare, trebuie să se familiarizeze cu informațiile despre produs pe site. Prin urmare, crearea site-ului contribuie la formarea imaginii mărcii.

Dezvoltarea landing page (paginii de intrare)

Creăm landinguri, ca elemente de achiziție a clienților. Doriți să obțineți un rezultat din investiție cât mai curând posibil? Atunci un site de o pagină de la echipa noastră este perfect pentru Dvs. Principalul nostru avantaj este sinteza branding-ului și a celor mai recente tehnologii web.

Solicită consultare
дизайн брендинг маркетинг
дизайн брендинг маркетинг

Crearea unui magazin online

Dezvoltarea web a unui magazin online este crearea unui mecanism convenabil pentru vânzarea de bunuri și servicii online. Pe paginile catalogului online, puteți să transmiteți cumpărătorului o gamă largă de produse, servicii, să îi furnizeze caracteristici detaliate ale produselor și recenziile clienților. Echipa noastră vă va oferi confortul de proiectare și structura site-ului, care, la rândul său, va asigura creșterea bazei de clienți și creșterea vânzărilor.

Solicită consultare

Crearea unui site web corporativ de la zero

În legătură cu plecarea universală a consumatorilor pe Internet, propria reprezentare în rețea a devenit un element indispensabil în lista "must have" pentru reprezentanții mediului de afaceri. După ce ați vizitat această pagină, probabil vă veți gândi la extinderea afacerii dvs. în afara rețelei offline. Și aceasta este decizia corectă!

Solicită consultare
дизайн брендинг маркетинг
дизайн брендинг маркетинг

Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Dezvoltarea și crearea aplicațiilor mobile pentru Android și iOS este utilă atât pentru startup-erii noștri, cât și pentru proiectele deja existente, care funcționează cu succes, în care aplicațiile pot respira viață nouă. Statisticile spun că există vânzări şi pe Internet mobil. Dezvoltarea aplicațiilor va fi un avantaj competitiv incontestabil pentru afacerea dvs.

Solicită consultare

Dezvoltarea strategiei digitale

Atingerea eficienţei constă în obţinerea scopurilor unei campanii publicitare în domeniul digital numai cu o strategie bine dezvoltată. Aceasta este adesea fundamentul întregii campanii de marketing, deoarece Internetul nu este doar un alt canal media, ci un mediu special care trăiește prin propriile sale legi. Suntem gata să creăm o strategie de succes pentru dvs. și pentru brandul dvs.!

Solicită consultare
дизайн брендинг маркетинг
дизайн брендинг маркетинг

Optimizarea SEO

Optimizarea SEO vă permite să măriți traficul pe site. Practica arată că utilizatorii aproape că nu acordă atenție site-urilor care nu sunt pe prima pagină browserului. Prin urmare, este necesar ca site-ul să fie în mod constant în TOP pentru a atrage atenția publicului țintă. Compania noastră oferă servicii SEO pentru a optimiza site-urile web, pentru a crește poziția în motoarele de căutare.

Solicită consultare

Publicitatea Google Ads și remarketingul

Vom plasa anunțurile dvs. pe cele mai populare motoare de căutare din lume, pe rețeaua de context din aplicațiile mobile Google. Utilizatorii care sunt deja interesați de ceea ce vindeți vor veni pe site-ul dvs. Pe platforma Google Ads, vom crea geotargetingul potrivit, vom alege momentul și locul ideal pentru publicitate. În plus, vom vedea toți cei care au vizitat site-ul dvs. și nu-i lăsăm să plece! Remarketingul este un instrument de marketing pe internet care afișează anunțuri și bannere pentru publicul care a vizitat deja site-ul dvs. Vă reamintim de un potențial client în fiecare etapă a vânzării unui produs sau serviciu până când achiziția este finalizată în cele din urmă.

Solicită consultare
дизайн брендинг маркетинг
дизайн брендинг маркетинг

SMM promovare

Social Media Marketing este cea mai promițătoare metodă de promovare. Rețelele sociale permit contactul direct cu potențialul dvs. cumpărător. În consecință, nu numai că vă veți extinde publicul, și veți îmbunătăți reputația companiei Dvs., dar veți crește gradul de conștientizare și loialitate față de Afacerea Dvs. Vă garantăm cea mai precisă atingere a publicului țintă, ceea ce promite rezultatul maxim al promovării!

Solicită consultare

Email (Direct) marketing

Mai aproape de clienții dvs.! Abonații dvs. vor primi oferte personale la momentul potrivit. Obțineți clienți fideli, câștiguri mari, vânzări repetate, feedback în timp util etc. Vă putem oferi o strategie profitabilă de marketing prin e-mail sau vă puteți lua durerea de cap și puteți face marketingul prin e-mail al proiectului dvs. pe cont propriu.

Solicită consultare
дизайн брендинг маркетинг

Recunoaşteţi, că aveţi nevoie de Promovare Online!

De ce nu începeți acum?

Sau contactați-ne: +373 68 499 499

Exemplele lucrărilor noastre

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com