Carduri din plastic

Calitate înaltă. Termeni fixaţi. Cele mai bune prețuri.

Solicită consultare

Carduri din plastic

Compania noastra este un producător direct de carduri din plastic. Avem o bază de producție serioasă, fiind capabili să oferim nu numai condiții de înaltă calitate și termini fixaţi , ci și cele mai bune prețuri pentru Dvs pentru producția de carduri din plastic.

Oferim carduri de plastic de orice tip, oferim toate serviciile – de la dezvoltarea design-ului la producerea finală, realizăm toate tipurile de personalizare și codare a cardurilor.

mariana

Vengreniuk Mariana

Project Manager +373 68 499 499 reklama@papaprint.md Solicită consultare

Carduri cu tiping şi embosare

Embosarea cardurilor din plastic – extrudarea pe o placă de plastic din partea exterioară a termenului de valabilitate, numărul, numele titularului cardului sau alte date cu caracter personal. În principiu la embosare se pot aplica folii colorate (cel mai adesea, auriu sau argintiu) – Tiping. Cardurile cu embosare se deosebesc prin unicitatea lor, un stil unic și vor fi memorate cu uşurinţă de cei care primesc cardul.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 6,90 lei/buc
дизайн брендинг маркетинг
de la 14 lei/buc

Carduri cu chip Em Marine şi Mi Fare

Cardurile cu chip modern sunt un produs unic care combină tradițiile și standardele afacerii cu tehnologia înaltă. Acestea arată că cardurile obișnuite din plastic, dar cu memorie integrată și microprocesor. Cardurile sunt utilizate ca instrumente de credit și de plată, chei de treceri, portmoneu pentru bonusuri și reduceri etc.

Comandă

Carduri cu cod de bare și numerotare

Un card de plastic cu un cod de bare servește ca un identificator unic al clientului în sistemul de discounturi. Codul de bare oferă identificarea automată a unui card de plastic. Aceasta poate fi o carte de discount, un certificat de cadou, o mini-carte, o carte de bonus sau o altă opțiune de card. Numerotarea servește și ca identificator unic pentru clientul deținătorului cardului.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 5,90 lei/buc
дизайн брендинг маркетинг
de la 6,90 lei/buc

Carduri cu bandă magnetică

Cardurile cu benzi magnetice reprezintă o soluție convenabilă și fiabilă pentru personalizarea cardurilor de plastic și automatizarea citirii datelor. Cardurile de reduceri, bonusuri, cadouri, bancare și de credit, precum și cartelele cheie, insignele și alte carduri din plastic sunt prevăzute cu dungi magnetice. Avantajele acestor carduri sunt: ușurința procesării informațiilor, disponibilitate și siguranţă.

Comandă

Carduri cu holograme

Plasarea unei holograme pe un card de plastic reprezintă o metodă eficientă și sigură de protecție împotriva contrafacerii. O hologramă poate avea un design unic, oferind cardului un aspect exclusiv.

Comandă
дизайн брендинг маркетинг
de la 8,90 lei/buc
дизайн брендинг маркетинг
de la 6,90 lei/buc

Carduri cu acoperire texturată

Designul cardului plastic este extrem de important! În primul rând, pentru că, cu ajutorul lui, o persoană identifică exact compania dvs. În al doilea rând, luminozitatea și estetica cardului creează o impresie și o atitudine față de companie. În al treilea rând, atragând atenţia în portofel, cardul îți va aminti întotdeauna de tine și de compania ta. Prin urmare, puteți conta pe designerii Papa Print, care vor oferi cele mai avantajoase opțiuni de prezentare pentru afacerea Dvs.

Comandă

Carduri 3-Tag

3 - tag Cardul este un card conectat din 3 părți, cu linii de pliere pentru împărțirea în carduri MINI sau în carduri breloc. În prezent, fabricarea cardurilor cu 3-Tag şi card-breloc sunt foarte populare şi sunt solicitate pe piaţă. Comandă 3- tag Card pentru afacerea dvs. și în loc de o singură carte, trei carduri vor apărea imediat în buzunarele clienților!

Comandă
дизайн брендинг маркетинг

Recunoaşteţi, aveţi nevoie de Carduri din plastic

De ce nu începeți acum?

Sau contactați-ne: +373 68 499 499

Exemplele lucrărilor noastre

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com