Trend-urile în SMM în 2021 - Papaprint

Trend-urile în SMM în 2021


În prezent, promovarea online este mai mult decât o necesitate atunci când vorbim despre succesul unei companii.

SMM (social media marketing) este un instrument de marketing care utilizează site-urile sociale ca un canal de promovare și a rezolvării altor sarcini de business. Scopul SMM – atragerea clienților prin intermediul site-urilor sociale, cum ar fi Instagram, Facebook și altele. Una din componentele cheie ale SMM constă în social media optimization (SMO). Asemenea unei unelte importante cum este optimizare SEO, social media optimization reprezintă o stategie de a atrage vizitatori noi pe un website.


Video-uri rapide

Nu trebuie demonstrat că video-urile de scurtă durată adaptate sub TikTok sau Instagram Reels atrag atenția cu mult mai mult față de cele care durează mult. Asta poate fi demonstrat prin intermediul activității publicitare sub acest format a brand-urilor mondiale (MAC Cosmetics, Louis Vuitton, Gucci,…) Plusul acestor video-uri e că ușor creat și privit – a devenit o tendință din cauza virusului. Majoritatea angajaților au fost supuși lucrului la domiciliu și utilizarea celei mai simple aparaturi pentru crearea conținutului – smartphone.


Transmisiuni live

Datorită COVID-ului și aflarea tuturor persoanelor publice la domiciliu a revenit din îndepărtatul 2015 din nou actual crearea live-urilor. Chiar și după redeschiderea tuturor studio-urilor de filmări și revenirea persoanelor din domeniu la muncă au rămas în trend live-urile. Acum practic fiecare emisiune televizată e afișată și sub format live pe diferite site-uri de socializare. În pandemie multe persoane publice au realizat și show-uri în acest format, iar alții utilizează live-uri pentru o conexiune mai strânsă cu urmăritori răspunzând la întrebările lor.


Conținut autentic

În primul rând conform statisticilor mai multă vizibilitate primesc materialele postate care sunt cât mai puțin editate și înfrumusețate fiind cât mai aproape de adevăr. Cu cât postarea pare mai sinceră cu atât compania o să primească aprobarea oamenilor. În al doilea rând Instagram a primit foarte multe acuzații de creștere a nivelului de depresie din cauza modei pozelor prea editate, retușate care utilizează photoshop ceea ce a dus la interzicerea multor filtre.


Magazine în rețelele sociale

Oamenii doresc ca shoping-ul online să devină și mai rapid, de aceea multe site-uri precum ASOS, LEVI’S și altele își vând producția prin Instagram, Facebook, chiar și prin catalog-uri pe Pinterest. Potențialii clienți trebuie în câteva secunde a vizitării paginii să înțeleagă ce se vinde, să primească un răspuns rapid, să realizeze cumpărătura ușor și repede fără a părăsi site-ul. Toate aceste au influența și la apariția instrumentului de vânzare Shopping tags.

Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Business Expert Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint Papaprint
!

!